Hovězí roštěnka s hermelínem
6. 6. 2008
6 plátků roštěnek, broskvový kompot, 3 hermelíny, olej, mleté černé koření, sůl.
Roštěnky lehce naklepeme prsty či hřbetem ruky a poté je osolíme a okořeníme černým kořením.
Do mísy potřené olejem vložíme roštěnku, kterou potřeme taktéž olejem. Přidáme další roštěnku, potřeme olejem a postup opakujeme dokad do mísy nenaskládáme všechny roštěnky. Dáme do chladničky na 24 hodin odležet.
Po odležení roštěnky osmahneme na pánvi, vyskládáme je na olejem vymazaný pekáč vedle sebe. Na každou roštěnku dáme polovinu broskve a na kolečka pokrájený hermelín. Spíchneme jehlou či párátkem a dáme zapéct do předehřáté trouby. Podáváme s vařenými či pečenými brambory.
Zaslal: pan Pavel z Benešova u Prahy
Znáte zajímavý recept s „Pepou“ alias Hermelínem? Chcete se o něj podělit s ostatními? Napište nám jej na e-mail ehermelin@email.cz a mi jej uveřejníme. Děkujeme vám.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář