Papriky plněné hermelínem
6. 6. 2008
2 středně velké papriky , 2 Sedlčanské Hermelíny, 50 g šunkového salámu vcelku, 1 malá cibule, sůl, pepř, 1 lžíce majonézy, 1 lžička plnotučné hořčice. Na ozdobení: 1 Lučina, 4 listy hlávkového salátu, 2 rajčata.
Papriky omyjeme, podélně rozpůlíme, vyjmeme jádřinec a odřízneme stopku. Hermelín nakrájíme na malé kousky, salám rozkrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno. Přidáme sůl, pepř, majonézu, hořčici a promícháme. Směs necháme chvíli uležet v chladničce. Půlky paprik pak naplníme připravenou směsí a ozdobíme našlehanou lučinou. Připravené plněné lusky rozložíme na omyté a osušené listy salátu a ozdobíme nakrájenými rajčaty. Podáváme s celozrnným chlebem.
Zdroj: www.sedlcansky.cz
Znáte zajímavý recept s „Pepou“ alias Hermelínem? Chcete se o něj podělit s ostatními? Napište nám jej na e-mail ehermelin@email.cz a mi jej uveřejníme. Děkujeme vám.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář