Sýrová mísa po francouzsku
6. 6. 2008
2 trojúhelníky ementálu, 15 dkg rokfóru, 15 dkg ementálského sýra, 1 sýr Hermelín, 1/8 kg másla, vinné listy.
Vinné listy opláchneme, usušíme a položíme na ně výše uvedené druhy sýrů. Mísu doplníme máslem nakrájeným na plátky a čerstvým pečivem. Vše podáváme nejlépe na okrouhlém dřevěném prkénku, tak jako je zvykem ve Francii.
Doporučujeme k této míse podávat košíček s čerstvým ovocem.
Zdroj: Moderní studená kuchyně, autor: Vilém Vrabec
Znáte zajímavý recept s „Pepou“ alias Hermelínem? Chcete se o něj podělit s ostatními? Napište nám jej na e-mail ehermelin@email.cz a mi jej uveřejníme. Děkujeme vám.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář