Sýrové trojhránky
  
    6. 6. 2008
    1 plísňový sýr Hermelín (ne příliš uleželý), 1 lžíce majonézy, 1 lžička hořčice, lžíce na plátky nakrájených a opražených mandlí, bodýlka.
     Hermelín rozkrojíme křížem na osm trojhránků, po všech stranách je slabě potřeme majonézou, do které jsme přimíchali hořčici a pak je obalíme v pražených mandlích. Do trojhránků zapíchneme bodýlka a poklademe je na listy hlávkového salátu.
Zdroj: Moderní studená kuchyně, autor: Vilém Vrabec
Znáte zajímavý recept s „Pepou“ alias Hermelínem? Chcete se o něj podělit s ostatními? Napište nám jej na e-mail ehermelin@email.cz  a mi jej uveřejníme. Děkujeme vám.
  Komentáře
Přehled komentářů
  Zatím nebyl vložen žádný komentář